Başkan Kayan'dan Uz'a Büyük Tepki

Denizli 2. Amatör Ligi ilk haftasında Saraçoğlu Stadı’nda oynanan Mavi Siyahlılar FK, Pamukkale Gençlerbirliği Spor Kulübü karşılaşması 2-4 misafir takımın üstünlüğü ile sona erdi.

Başkan Kayan'dan Uz'a Büyük Tepki
12 Mart 2023 - 21:17
Karşılaşma sonunda Mavi Siyahlılar Kulüp Başkanı Muhsin Kayan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada maçın orta hakemi Gökhan Uz’a ağır eleştirilerde bulundu.  

Açıklamasında; Gökhan Uz Hakemliği Bıraksın diyen başkan Kayan “Yıllardır camiada herkes beni tanır. Hakem arkadaşların içinde dost olduğumuz çok kaliteli insanlarda var. Yenildiğimiz maçlardan sonra bile gidip tebrik ettiğim birçok hakem arkadaşım oldu.

“Yıllardır da ceza kurulunun yolunu bilmem”
Bu böyle değil, galip gelsek te "Gerek yok hocam devam etme" diyeceklerimizden.
Geçen sezon Çok İyi Babadağspor'un başında çıktığım şampiyonluğun son maçta gitmesinde bile hakem arkadaşa en ufak bir şey söylemedim. Yıllardır da ceza kurulunun yolunu bilmem.

Bu sezon Şirinköy'de iki maçımıza çıktı iki maçta da aleyhimize kırmızı kartlar, penaltılar. Bugün yine aynı. Tam oyuna ortak olmuşken 10 kişi bıraktı. Yine aleyhimize penaltı çaldı. Hata yapsa ‘hata’ yapıyor dersin. Bu öyle değil doğrayacağı takımı gözüne kestiriyor. Gözümüzün içine baka baka doğruyor.

“Geçen sezon iki maçta(biri çok kritik olan) iki maçımızda bizi potanın dışına itti”dedi.

Bugün art niyetli olduğunu şu örnekle açıklayabilirim diyen Başkan Kayan açıklamasını şu şekilde tamamladı "Maçın bitiminde itiraz eden oyuncumu ikinci sarı kartla oyundan ihraç etti. Maç sonu olduğu için yanındaydım. Hocam bizim 5 numaranın ilk sarı kartı nerde ikinci sarıdan atıyorsun dedim, not aldığı kağıda baktı. Sonra sarı kartı olmadığını görünce kırmızı kart iptal" dedi. Niyeti Muhsin Kayan'ın oyuncusunu hemen ihraç etmek. Art niyet bu art niyet

Son söz; Bu hakem bir kez daha benim başımda bulunduğum takımın maçına verilirse takımı o gün sahadan çekeceğimi herkesin önünde taahhüt ediyorum”



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum